Panel Kapı Nedir, Özellikleri Nelerdir?

27.11.2020
Panel Kapı Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Son dönemlerde birçok kişi tarafından en çok tercih edilen ürünlerden biri panel kapı çeşitleridir. En fazla satılan modellerinden biri ise Amerikan kapı modelidir. Bu ürünler oldukça uygun fiyatlı ve kolay montajı yapılabilen ürünler arasındadır. Özellikle birçok alanda bu kapılar rahatlıkla kullanılabilir. Panel kapı modelleri oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Bu ürünler kilit aksamı, kol aksamı ve diğer parçaları ile bir üretilir. Tamamen standart bir üretim sistemine sahiptir. Bu ürünler camsız kapılardır. Genel olarak beyaz renkle satılmaktadır. Bu ürünlerin yüzeyi mdf ile kapılardır.

Panel Kapı Özellikleri Nelerdir?

Panel kapı modelleri iç mekanlar için tercih edilmektedir. Lake yüzeye sahip olan bu ürünler oldukça hafiftir. Bu kapılar pres pdf kapı çeşitleri arasındadır. En çok otel odalarında görülen bu kapılar günümüzde evlerde de sıklıkla tercih edilmektedir. Kolay montaj edilir bu ürünler, ahşap kapılardır. Kendinden cilalı olan bu ürünler kişilerin isteğine göre farklı renklere boyanabilir. Şık bir ev tasarımı için uygun fiyatlı olan bu kapıları tercih edebilirsiniz. Panel kapı fiyatları oldukça uygundur. Genel olarak sitelerde, villalarda, ofislerde ve benzeri alanlarda tercih edilmektedir. Evin fiyatını ve kalitesini arttıran unsurlardan biri olan kapı tercihinizi sizde panel kapıdan yana kullanabilirsiniz. Bu ürünler herhangi bir şekilde eskimez ve yıpranmaz.

Amerikan Panel Kapı Modelleri Nelerdir?

Amerikan panel kapı modelleri kişiler tarafından en çok beğenilen kapı modelleri arasındadır. Bu kapılar farklı modellerle de üretilmektedir. Ancak kişiler genel olarak klasik beyaz tip panel kapı modelini tercih etmektedir. Panel kapı modelleri, Amerikan kapı olarak da bilinmektedir. Bu ürünlerin işlevselliği ve özellikleri diğerlerine göre daha fazladır. Oldukça şık duran bu kapılar sayesinde sizde evlerinizi daha modern bir hale getirebilirsiniz.

Amerikan Kapı Tercih Ederken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar Nelerdir?

Amerikan kapı modelleri beyaz, açık krem, bordo, kahve ve koyu kahve olarak tercih edebilir. Kişilerin isteğine göre eskitme tekniği ile farklı renk modelleriyle de bu ürünler alınabilir. Aynı zamanda da krem patine gibi renk çeşitleriyle de bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler kişilerin isteğine bağlı olarak camlı veya karolajlı olarak tercih edilebilir. Bu kapılar kesilerek, evin boyutuna göre ölçüsü sağlanabilir. Her alana uygun bir şekilde bu ürün monte edilebilir. Bu ürünler tek kanat, yavrulu gibi çeşitlerle hazırlanabilir. Kaplama yapılabilen bu kapılar tamamen kişilerin isteğine göre özel olarak tasarlanmaktadır. Hazırlanan bütün kapılar sürgülü veya çarpma kapı modelleriyle hazırlanabilir. Kişiler bunu gömme kapı kilidi seçeneği ile veya otel tipi seçenekleriyle kullanabilir. Bu ürünler kolay bir şekilde montaj edilebilir. Kişiler bu kapılar sayesinde hava ve ses yalıtımlarını sağlayabilirler. Panel kapılar kendi içlerinde üç farklı modele ayrılmaktadır. Bunlar ahşap panel kapı, lamine panel kapı ve lambri panel kapı olarak ayrılmaktadır.

Panel Kapı Nasıl Montaj Edilir?

Panel kapı montaj işlemi için öncelikle evinizin veya mekanınız gezilir. Gezilme işlemi sırasında gerekli ölçümler alınır. Sonrasında ise projeniz hazırlanır. Proje sürecinde sizlerin fikri ile değerlendirilerek sizlere en iyi proje tasarımı sunulur. Bununla beraber sizler için özel bir teklif hazırlanır ve detaylı bir şekilde proje anlatılır. Projenin onaylanması ile beraber uygulama süreci başlar ve belirlenen sürede proje bitilir. Alanında uzman ekibimiz sizler için titiz bir şekilde çalışmaktadır. Herkesin kolay bir şekilde başvuruda bulunabileceği hizmetimiz, sizle için en uygun fiyatlı tekniklerle uygulanmaktadır. Sizde evinize modern bir görüntü katmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tümü