Komple Tadilat İşleri Nasıl Yapılır?

27.11.2020
Komple Tadilat İşleri Nasıl Yapılır?

Bir evin tadilatını yaptırmak son derece zor ve uzun süren bir işlemdir. Bundan dolayı komple tadilat işlemleri için mutlaka uzman bir ekiple çalışmanız gerekmektedir. Dekorasyon, tadilat ve benzeri işlerin sıralaması kişilerin kafasını karıştırabilir. Bundan dolayı, işinde uzman bir ekipten destek alarak tadilat listesi oluşturabilirsiniz. Komple tadilat konutlarda, işyerlerinde veya alışveriş merkezi gibi işletmelerde yapılabilir. Uzman bir kişi tarafından tadilat işlemlerini yaptırmak size mali olarak büyük bir rahatlama sağlayacaktır. Bundan dolayı tek seferde bir yeri yenilemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizin için ev tadilatı yapılırken, dikkat etmeniz gereken bütün unsurları derledik. Tadilat işlemleri sahip olduğunuz konutu uzun süre boyunca, uygun maliyetli bir şekilde kullanmanıza fayda sağlayacaktır. Aynı zamanda da o tadilatı yaptırdığınız alanın, değeri artacaktır.

En Önemli Nokta Tesisat

Bir evin en önemli kısmı elektrik sistemidir. Özellikle özenli bir şekilde yapılmamış elektrik tesisatı size maddi ve manevi kayıplar yaşatabilir. Bundan dolayı özellikle yer, zaman ve mali kazanç etmek için komple ev tadilatı çalışmalarında elektrik tesisatlarına önem vermeniz gerekmektedir. Bununla beraber tesisat sadece elektrik üzerine değil su üzerine de yapılmaktadır. Evinizin, işyerinizin bakımını yaptırmak için sizde bizden elektrik ve su tesisatı için yardım alabilirsiniz.

Alçı, Kartonpiyer ve Boya Tadilatının Önemi Nedir?

Duvarlar evin en çok zarar gören bölümlerinden biridir. Komple tadilat işlemleri sırasında, duvar yıkımı yaptırırsanız alçı işlemine gerek kalmaz. Ancak alçı, kartonpiyer ve boya işlemleri evin daha iyi bir hale gelmesine yardımcı olmaktadır. Kartonpiyer uygulaması, köşebentler için sıklıkla tercih edilen işlemlerden biridir. Bununla beraber tavanları boyamak, duvar kağıdı ile kaplamak ve alçı işlemini uygulatmak eviniz için daha sağlıklı olacaktır.

Islak Zemin Kaplama Nedir?

Islak zemin kaplama işlemi genel olarak mutfak, banyo ve belirli yerlere yapılır. Genel olarak bu işlem fayans döşemek üzerine gerçekleştirilir. Derz dolgusu ile yapılan bu işlem, fayansın daha iyi durması için yapılmaktadır. Bu işlemden sonra fayansın kuruması için bir gün beklenmektedir. Bu işlem sırasında fayansın çatlamaması adına, iyi bir usta veya ekiple çalışmanız gerekmektedir. Çünkü herhangi bir sorun olmasını önlemek adına ustalar daha dikkatli çalışmaktadır.

Kapı ve Çerçeve İşlemi Neden Yapılır?

Boya ve fayans işleri bittikten sonra iç ve dış kapılar değiştirilmeye başlanır. Genelde bütün kapıların sağlamlığı için bu işlem komple yapılmaktadır. Komple tadilat işlemi bütün evin yenilenmesine fayda sağlamaktadır. Kapıları değiştirmeye karar vermek için kapının durumun, sağlamlığını ve ses çıkarma oranını göz önünde bulundurabilirsiniz. Sağlam bir kapı ve çerçeve işlemi için mutlaka uzman bir ekiple işbirliği yapmanız son derece önemlidir.

Anahtar Teslim Komple Tadilat İşlemleri İçin Bizimle İletişime Geçin!

Evinizi, işyerinizi veya herhangi bir alanı yenilmek için bizimle iletişime geçin. Yaşadığınız veya çalıştığınız alanı sizin için uygun fiyatlı tadilat ediyoruz. Anahtar teslim işlemlerimiz sayesinde size sıfır alanlar veriyoruz. Tercih ettiğiniz ve istediğiniz bütün komple tadilat işlemlerini ekibimiz size sunmaktadır. Komple tadilat hizmetlerimiz içerisinde yer alan işlemlerimiz ise şu şekildedir;

  • İşyeri Tadilatı
  • İç Cephe Boya
  • Dış Cephe Boya
  • Elektrik Tesisatı
  • Su Tesisatı
  • Seramik
  • Duvar Kağıdı
  • Kartonpiyer
  • Işık Sistemleri
  • Laminat
  • Lamine Parke

Güvenilir tadilat işlemleriniz için bizimle internet sitemiz üzerinden veya iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Firmamız sizler için en uygun fiyatlı, kaliteli hizmeti sunmaktadır. Evinizi, sıfır olarak bulabileceğiniz İzmir komple tadilat işlemlerimiz için bugün bizimle iletişime geçin.

Tümü