Elektrik Tesisatı Neden Önemlidir?

27.11.2020
Elektrik Tesisatı Neden Önemlidir?

Elektrik tesisatı evlerin, işyerlerinin ve yaşamın olduğu bütün alanların en önemli yapı taşıdır. Günümüzde teknolojinin gelişmesinden kaynaklı, birçok evinin elektrik ağı kısa sürede zedeleniyor. Bundan dolayı kişilerin evlerini, canlarını ve maddi durumlarını koruması için düzenli aralıklarla elektrik tesisatını kontrol ettirmesi veya tamir ettirmesi gerekmektedir. Evinizde kullandığınız bütün eşyaların, işyerinizde buluna bütün makinelerin ve belirli büyük alanlarda bulunan bütün cihazların sorunsuz çalışması için elektrik tesisatının iyi olması gerekmektedir. Bundan dolayı bize konfor ve rahatlık sağlayan araçların sorunsuz çalışması için o yapıda ki elektrik tesisatının sorunsuz çalışıyor olması gerekmektedir.

Elektrik Tesisatı Kurulurken Nelere Dikkat Edilmeildir?

İlk defa bir alana elektrik tesisatı yaptıracaksanız, alanında uzman bir ekip ile çalışmanız gerekmektedir. Sağlığınız ve ekonominizin sarsılmaması için bu işin mutlaka uzman biri tarafından idare edilmesi gerekmektedir. Elektronik cihazlarınızı güvenli bir şekilde kullanmak için mutlaka elektrik tesisat yönetmeliğine uygun çalışan kişilerle işbirliği yapmanız gerekmektedir. Ayrıca tercih edeceğiniz ustanın ehliyetli imza yetkisi bulunması gerekmektedir. Bu kişiler size tamamen güvenilir ve doğru elektrik tesisatı kuracaktır.

Elektrik Tesisatı Kontrolü Nasıl Yapılır?

Elektrik tesisatı kontrolü her yıl düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Özellikle bu kontrollerin kişilerin can sağlığı için büyük bir önemi olmaktadır. Elektrik tesisatı problemlerinizi hızlı bir şekilde geçirebileceğiniz firmamız size profesyonel bir yardım sağlamaktadır. Elektrik tesisatı projeleri, tamamen içinde bulunduğunuz yapıya göre hazırlanmaktadır. Bununla beraber sizlere en ekonomik ve a kalite ürünler sunmaktayız. Yaşadığınız alanın tesisatının iyi olması, sizin için daha güvenli bir yaşam alanı oluşturacaktır. Özellikle bulunduğunuz alanın topraklanmasının iyi yapılması gerekmektedir. Topraklamasının kötü olduğu alanlarda elektrikle çalışan aletlerinizde bozulmalar görülebilir. Sizlere her türlü elektrik probleminde destek vermekteyiz. Güvenilirliği kanıtlanmış olan firmamız sizlere hızlı, güvenilir ve yüzde yüz uygun çözümler üretmektedir. Sizlere elektrik proje danışmanlığı, elektromekanik, otomasyon gibi projelerde destek vermekteyiz. Her türlü konut yapısı için elektrik işlemleri yapmaktayız.

Elektrik Tesisatı Hizmetlerimiz Nelerdir?

Elektrik tesisatı her türlü konut, işyeri ve benzeri alanlar için yapılabilir. Özellikle bir binanın elektrik tesisatının doğru yapılması, kişilerin yaşam alanının daha güvenilir olmasına yol açmaktadır. Kişiler elektrik kontörlü, sıfır elektrik tesisatı veya elektrik tesisatı tamiri için bizleri tercih edebilirler. Elektrik tesisatı hizmeti verdiğimiz yerler ise şu şekildedir;

  • Konut Elektrik Tesisatı
  • Elektrik Tesisatı Tamiri/Yenileme
  • Fabrika ve İşyerleri İçin Elektrik Tesisatı
  • Ofis Elektrik Tesisatı
  • Evler İçin Elektrik Tesisatı ve Kurulumu

Elektrik Tesisatı Süreci Nasıl Gerçekleşir?

Elektrik tesisatı için öncelikle bir keşif süreci bulunur. Bu keşif süreci içerisinde mekanınız incelenir ve gerekli ölçüler alınarak proje aşaması için ön hazırlık yapılır. Sonrasında istediğiniz mekana göre, proje oluşturulur. Proje sırasında sizlerden bilgi alınır ve gerekli bilgiler verilerek ortak bir proje hazırlığı yapılır. Proje ile ilgili sizlere teklif, hizmet koşullarımız ve yapacağımız konular hakkında detaylı bilgiler verilir. Teklifin onaylanması durumunda, tesisat sözleşmesi hazırlanır ve proje hazırlanması için gerekli başlangıçlar yapılır. Proje onaylanan teslim tarihinde verilir ve sizin fikirleriniz alınarak son dokunuşlar yapılır.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Güvenilir ekip arkadaşlarımız, işlerini tamamen yüzde yüz kalite ile yapmaktadır. Kullanılan bütün malzemeler a kalite tercih edilmektedir. Sizler için en güvenilir ve doğru elektrik tesisatı yapılır. İzmir’in en çok tercih edilen tesisat firmamız tamamen müşteri odaklı çalışmaktadır. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için detaylı projeler hazırlarız, sizlere teklifimizi sunarız ve bununla beraber özenli bir şekilde tesisatınızı gerçekleştiririz.

Tümü